maanantai 23. marraskuuta 2015

Amerikan suklaamuruleivät

Oikein hyvä ja helppo ohje. Näitä on tehty monet kerrat, ja myös eilenkin näitä taas maisteltiin.. Taikina säilyy jääkaapissa hyvin, ja monesti olenkin tehnyt niin, että olen tehnyt jo taikinan aiemmin jääkaappiin ja leiponut sitten vasta myöhemmin. Meiän sakille olen yleensä tuplannut ohjeen, riippuen tietysti minkä kokoisten keksien ystävä on, mutta johonkin ne tuntuu aina hukkuvan!

Taikina näyttää tältä..

                                               



Ohje:

3dl. Vehnäjauhoja
2 tl. leivinjauhetta
150g. sulatettua voita (ei kiehuvan kuumaa.)
1 dl. sokeria
1 dl. fariinisokeria
2 tl. vaniljasokeria
2 munaa
1 levy (150g.) suklaata (tumma.

175'c / 10 min.


Sekoita jauhot ja leivinjauhe.
Sulata voi.
Sekoita sokerit ja munat voisulaan.
Paloittele suklaa.
Lisää jauhot voisulaseokseen.
Lisää sitten suklaa.
Sekoita vain sen verran,että aineet tasoittuvat. 
Älä vatkaa!
Sitten pieniä tai vähän suurempia nokareita pellille, riippuen kuinka suuria keksejä haluaa.

Nam! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti