perjantai 20. marraskuuta 2015

Perjantai

 Ah, Ihana Perjantai täällä taas...ja viikonloppu edessä! Kyllä tätä on niin odotettukin..Tämä viikko mennyt illasta liian myöhään kukkuen..ja aamusta tokkurassa pyörien, mutta onneksi Marraskuu on kohta selätetty, ja ulkona sataa L-U-N-T-A! Ja on luvattu koko viikonlopuksi. Tule, Tule valkea Joulu! :) Eilinen menikin siivoillessa.. Ja yllättäen tavarat vaihtoi paikkaansa. Kiikkustuoli muutti keittiöön hellan viereen, ja peiliovi valoineen kanssa. Keittiön musta lamppu ei oikein natsaa meille, mutta siinä se vielä kiikkuu, kunnes löytyy joku mieleinen. Meidän keittiön pöydän päällä on lasi. Lasin alle pystyy laittamaan kaikenlaista kuvajaista. Tällä hetkellä siellä on pyöreitä ja sydämen mallisia kakkupapereita. Valokuvat käy myös hyvin.


Räsymatot, räsymatot <3 Ne niin ihania on! Olohuoneesta pieni kuvajainen.. Ja hehee. Maalaamani vanha ovi, muutti ainakin hetkellisesti sinne. Ovesta on siis ollut tarkoitus tehdä sängynpääty, mutta siinä se nyt on..ainakin väliaikaisesti.


Kuva vääristää oven väriä, on enemmänkin harmaa, kun kuvassa tahtoo olla sininen. Vanha, jykevä, ja vallan painava. Maalatessani mietinkin miten tällaiset vanhat ovet onkaan niin kauniita, ja voi kumpa sisällä voisikin kaikki ovet olla tällaisia.Nautinnollisen lumista viikonloppua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti