torstai 19. marraskuuta 2015

Koti

Tässä pieni kuvallinen postaus vähä meiän nurkista, jokainenhan luo sitten sen oman illuusion miltä siellä näyttäkään, kun joskus saisi hommattua kunnon kameran olisi mukava ottaa kunnon kokonaisia huonekuvia..ehkäpä vielä.. Tässä siis...

Ihanat, ihanat vanhat lasipullot tarjottimella keittiön kaappien päältä löytyy.. Pallovalot laitoin sekaan kiemurtelemaan. Nekin tosin vaihtaa aina aika ajoin paikkaansa.

 Valoja, valoja ja valoja.. Ovessa olevat valot pysyy kesät talvet, niinkuin myös keittiön seinällä menevät pahvimuki valaisimet. Olen valojen sammuttelija! Periytynyt varmaan papalta, kjeh. Toiset sytyttää kattovalaisimia, ja minä perässä sammutan. Tykkään enemmän pienistä valoista.


Makuunhuoneen seinän hyllyiltä löytyy vaihteeksi matkalaukkuja. Niissä säilytetään lasten kaikkia vauva aikaisia aarteita, syntymätodistuksia, rannekkeita. Kaikki tärkeät. Seinällä on myös koko päätyseinän pituinen puunoksa. Löysin sen joskus aikoinaan ulkoa. Ja nappasin mukaan. Se on seurannut jo vuosia muutoissa aina mukana. Oksaan olen myös laittanut hobby hallista jo kauan sitten ostetut ruusuvalot. Makuunhuoneeseen minulla on sängynpääty projekti meneillään. Vanha ovi saa uutta väriä ja käyttötarkoituksen, mutta siitä luvassa myöhemmin..Keittiöstä löytyy myös avohyllyä, valkoisena ja hempeän turkoosina. Toisella hyllyllä asustaapi mukeja. Ja niin..niitä pilkkuja! :) Ne viehättää tällä hetkellä kovasti silmää. Ylähyllyltä löytyy myös pilttipurkeista tuunattuja maustepurkkeja.


 Vanhat matkalaukut löytyy toisesta pienemmästä eteisestä ja kolme nallea, joista yhdellä löytyy enää yksi silmä. Ne on jostain syystä ollut aina koirien mieleen.


 Keittiössä meillä on valkoinen rautasohva. Ja siinä tekstiilit vaihtaa aika usein väriään. Tällä kertaa aika paljon harmaata. Sohva mahtuu hyvin keittiönpöydän yhdelle puolelle ja vielä 6 tuolia muille puolille. Keittiön pöytä on suuri valkoinen neliö.


 Pienen eteisen naulakossa roikkuu vanha mekkoni ja tästä pienestä eteisestä lähtee myös portaat yläkertaan, lasten valtakuntaan.


Erinäisiä kuvia sieltä ja täältä. Keittiön kello on suuri. Keittiöstä löytyy myös vanha vaaleanpunainen kaapisto ja jakkara. Mintunvihreä ihana tarjotin löytyy vanhalta pieneltä pöydältä.


 Lasten valtakuntaan.. Portaat olen maalannut. Takaseinät valkoisella, ja tasanteet vihreällä ja punaisella. Kuva ehkä hieman vääristää punaista väriä.


 Keinutuoli. Niin niin ihana kapistus. On tällä kertaa olohuoneessa, ja välillä se löytyy keittiöstä puuhellan vierestä. Aitassa minulla on yksi rikkinäinen keinutuoli jota pitäisi ruveta tuunaamaan. Jos saisi vaikka kesäksi siitä ulos keinun.


 Olohuoneessa lavoista tuusattu pöytä. Ollut jo vuosia, eikä kyllästytä vielä laisinkaan. Iso tarjotin ei pääse kuvassa oikeuksiinsa, mutta on oikeasti aika valtava, ja kaunis.


Tässäpä pieni kurkistus meille.. Toisella kertaa taas jotain uutta nurkkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti