tiistai 24. marraskuuta 2015

Me

Kauan mietin kirjoittaisinko tätä tai lähinnä, että julkaisenko kuvia tänne internetin ihmeelliseen maailmaan, mutta sitten ajattelin että antaa mennä. Elikkä pieni esittely olisi varmasti paikallaan ketä meitä täällä häärää..ja kuka täällä kirjoittaa.

 Outi. 28v. Tällä hetkellä olen kotiäiti. Kauan olen seurannut blogeja, ja haaveillut omasta. Tässä se nyt vihdoin on. Kovin ollaan alkutekijöissä ja jossain vaiheessa jonkinlaista kehitystä toivottavasti tapahtuu :) Tykkään kaiken maailman hömppä hömppä- tv sarjoista, hurahtelen kaikenlaisiin tuunauksiin ja koko ajan mielessä keikkuu joku uusi projekti, tai pieni pintaremontti :) Eli aika ajoin varmasti aika raskas tyyppi, hah! Tekeillä saattaakin siis olla monta projektia vähän yhtä aikaa.. Tykkään leipoa, ja kokeilla kaikkia uusia ruokia. Vaihtelevalla menestyksellä. Jonkin sortin herkkuperse. Totaali pahe; PIZZA! Omnom! Mielessä tällä hetkellä siintää tietysti Joulu, mutta vähän ollaan jo keväässä, kun sitä huomaa googlettavansa kasvimaa malleja. Että jonkin sortin omavaraisuudesta haaveilee hän. Ja kanoista. Uudesta leikkimökistä. Vaaleanpunainen se voisi olla. Eli pastellit, pilkut ja pallot, vanhat huonekalut ne kaikki ihania on.Lapset; 8v. Poika. Keväällä härregyyyyd jo 9v. (Eli pientä sellaista havaittavissa, että kuinka kummassa se pieni poika, esikoinen, on jo kohta 9 vuotta, Mihin ne vuodet on menneet ja kuinka vanha sitä siis itse on...) Tyttö 6v. Eskarilainen, Pikku-myy, topakka neitti pikkarainen.
Poika kohta 1,5v. Pikku mies. Kaikki yhtä rakkaita, nopeita, ja raskaita (mutta mitä voikaan olettaa näillä geeneillä...)   <3 :)
 Mieheni M. Hoitaa duunit tällä hetkellä. Rakas. Ja yrittää pysyä mukana mistä suunnasta tänään tuulee, ja mitähän seuraavaksi on luvassa. Tanskalainen maajussini. Onni on olla mies, joka osallistuu. Arvostan!
Ostettiin oma koti vuosi sitten. Syrjemmässä. Ei naapureita. Aitta ja talli pihassa. Peltoa ympärillä. Koti lämpiää puilla. 3 kerrosta. Ja suunnitelmiahan ja haaveita löytyy tulevaisuudelle.. yläkerran remppaa.. kasvihuonetta.. kasvimaata..leikkimökkiä.. aitan siivoamista siihen kuntoon,että siellä voitaisiin kesällä nukkua.. kanoja.. Ja en edes viitsi jatkaa tätä listaa..se on loputon. Ja jos M käy lukemassa tätä...Niin saattaa tulla jonkin sortin huokaus, heh. :)

Niin ja tietenkään unohtamatta... Jaloissa häärii 2 koiraa.. Nimenomaan jaloissa.. pieniä kun ovat!
Martta 3v. perhoskoira. Diiva. Tietää paikkansa. Reino 1v. mäyräkoira. yli ystävällinen vähän ehkä hömelö tapaus.
Että näin.. tällaista tällä kertaa.. ja näin kun tässä rupeaa romaania raapustaa..hellakin kerkiää sammumaan! Että kätevä emäntä! Moi! p.s tässä kuvia matkan varrelta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti