tiistai 23. helmikuuta 2016

Mummulaa ja kirppistelyä

Tänään lähdettiin heti aamusta moikkaamaan mummua, ja siellä menikin sitten koko päivän.
Nyt aivan naatti rikki poikki katki!
Melkein tekis mieli heittäytyä vaakatasoon :)

Tein samalla pienet kirpputoriostokset:
Arabian Sampo syviä lautasia 3kpl. ja jotain mitä lie? lautasia 2kpl.
Olivat 0.50cent./kpl ja nämähän tulee meillä ihan käyttöön.

Huomenna oiskin luvassa lisää mummulointia, neuvolaa, ja isomman poikasen parturia.
Aika jännää :) Liuhuletti lähtee!

Nyt on kuitenkin varmaan pakko kammeta ittensä edes hetkeks haistelemaan raikasta ulkoilmaa.. M auraili ensin "troktorilla" ja nyt se näyttää päästelevän tuolla kola pitkällään pitkin pihaa..
Ihan kivahan se on tässä istua nenä kiinni läppärissä ja kattella ikkunasta käsin... veättäis niin maailman eniten (että voisin vaikka heittäytyä pötkölleen ja laittaa netflixit pyöriin..)
Mutta taian kuitenkin sen verran nenänpäätä käyä näyttää oven rakosesta, ja ehkä vähä piipittämässä inhottavasta tuulesta, tai pyrystä tai jotain :D3 kommenttia:

 1. Voi ihana mummola reissu teillä ollut ♥ Ja aivan mahtava tuo maisemakuva! Mitä kuvan muokkausohjelmaa käytät jos saa udella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Saa, en ole nimittäin vielä perehtynyt minkään sortin kuvan muokkausohjelmiin :D Ainoastaan kameran asetuksia vasta rämpänny :)Itseasiassa on siitä pitänytkin kysellä, että oisko kellään suositella jotain hyviä ohjelmia? :)

   Poista
  2. Onnistuinpa jotenkin hienosti poistamaan kommenttisi Tianna (kätevä minä:D.) Miun täytys vasta alottaa kokeilemaan jotain kuvan käsittelyohjelmaa.. :)

   Poista