keskiviikko 3. helmikuuta 2016

No tässä se vihdoin on!

Meillä  tuoksuu uutukainen tapetti.
Jes!
Ja tässä näitä kuvia tulee
(Aivan käsittämättömän surkeita kuvia. Hankala kuvata ainakin puhelimella, kun aurinko tulee olohuoneesta päin, sekä eteisen pienistä ikkunoista sisään, ja menee ikäänkuin ristiin.)
Mutta toivottavasti näistä nyt jotain käsitystä saa.
Tapettia tuli vain eteisen päätyseinälle, ikkuna seinän maalasin.
(Tämä siksi ettei tapetti menesty ikkunaseinällä missä isot valkoiset kaapistot, ja kaikki märät hanskat lentelee siihen pöydälle. Edellinenkin tapetti otti siitä itseensä..)


Tästä viimeisestä kuvasta ehkä näkee parhaiten tapetin väriä. Paljon hempeitä sävyjä.
Tapettia jäi vielä sen verran paljon yli, etten tiedä mitä kohtaa alkaisin sillä tuunaamaan :D
Minusta kaunista tapettia.. Vähän vanhahtava fiilis..Tässä on vähän sellaista tuntua, että yksi tapetti on revitty pois tästä päältä, ja tämä on vanha mikä on paljastunut alta.. :)
Vielä olisi hakusessa eteiseen jonkin sortin laskosverhot, ehkäpä.. Näin talvella kiva olla ilman verhoja eteisessä. Valoa tulvii paljon sisään. (Hah, vaikka kuvat pimeitä onkin..)
Mutta kesällä, kun aurinko ennen laskua kerkiää paistella vielä pikku ikkunoista sisään, Ottaa se kivasti silmiin, kun olohuoneessa istuu...
Että laskosverhot varmaan tarvitaan. Jotkut pehmeät, kevyet..Mallailen tapetin sävyjä. Ehkäpä hailakan mintun vihreät, tai vaalean kanervan punaiset, tai vaalean harmaat...
Katsotaan :)


Keskiviikossa taas mennään... Hirmuista vauhtia päivät kulkee...
No mutta Mukavee Mukavee päivää! :)
Muistakaa käydä potkukelkkailemassa.
Nyt muuten luistaa!
(Ainakin meillä täällä missä ei hiekasta tietoakaan...)

4 kommenttia:

 1. Upee! Nappivalinta! No nyt alkoi täällä naama vihertämään ;) ;) Tämä oli minunkin suosikki tästä sarjasta.. Toinen mistä tykkään kovin on Sandbergin Alma.

  VastaaPoista
 2. KiitosKiitos Mima! :) Tää oli ensimmäinen mikä kahlitsi silmät kaupassa..Yritin muitakin tapetteja pyöritellä hyppysissäni, mutta palasin kuitenkin aina tähän! Ja oon kyllä tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi kaunis! Ennenkö tuunasin siihen meidän eteisen kaappiin sillä papukaijapaperilla, meinasin tätä ostaa siihen mutta sitten ajattelin että tulis liikaa hintaa niin pieneen tuunaukseen :) ja isommalla pinnalla varmasti tulee vasta oikeuksiinsa.

   Poista
  2. Tää on kuitenkin tavallaan värittömämpi mitä kuvittelin..Aattelin vielä kaupassa, että onko tässä liian paljon kaikkee.. Mutta eipäs ollukkaan :)

   Poista