keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Ruutuja lattiassa ja arkea

Oon unohtanutkin kertoa niistä maalaushommien leväytyksistä.
Kokeilin aloittaa ruutulattiaa pikkueteiseen, ja ruudut näyttää siinä kyllä niin kivoilta, että taidan jatkaa hommaa. Hommaa hidastaa vaan se, että porukkaa kulkee jatkuvalla syötöllä ylös ja alas, jotenka maalaushommat pitäisi suorittaa ilman lapsosia, tai kun nukkuvat.
(Ja niin maalarinteippikin pääs loppumaan, hätänen aloittelija kun on ja pahoittelut, kuvat näppäsin äskön ja lattiat saattavat olla hieman pask........)
Mutta tykkään kyllä niin paljon enemmän tuosta puulattian patinasta, kun edellisestä muovimatosta mikä siinä oli. Käytännöllisyydestä en tiiä, mutta näin parempi! Enemmän minun näköinen.Tässä vielä muistutus edellisestä lattiasta..


 Popcornin siemenille kuului näin.. Laitetaankohan meillä Pääsiäisenä Poppareiset "rairuohot"..


Reino kun ei päässy Instaan komeilee, pääs hän nyt bloggerin puolelle :D


Keskeneräinen kukkapenkki kutkuttaa pihamaalla..


Tänään kävin kaupoilla ja suoritin perinteisen kaapit ja pakastin täyteen ostosreissun.
Toimii meillä, ja säästää monta pitkää penniä, ettei rampata siellä kaupassa joka päivä.
Porukan muonitus siis suoritettu.
(Isäni mielestä näytti siltä kun purkasin ruokakasseja, niinkuin tässä sotaan valmistauduttaisiin.)

Ulkona harmaata ja liukasta ja räntää sataa..
Pikku-ukon kanssa ulkoilu tositosi hankalaa, kun on niin maar liukasta että!
Koko ajan ollaan könöllään jossain. 
JA!
Voi sitä märkien ulkovaatteiden määrää!!! Niitä on pesuhuone pullollaan, ja kuivausrumpu pauhaa jatkuvalla syötöllä (Pakko!) Vaikka joka kerta kun sen päälle pistän märisen itekseni kuinka paljon se vie sähköä :D

Ja niin tilasin muuten lisää palashampoota ja saippuioita.. Niistä täytyykin päivitellä lisää, kun tuotteet saapuu.. Tehdä jonkinmoinen tyytyväisyys päivitys.

Nyt taidetaan lähteä uhmaamaan räntäsadetta, Laitetaan pikku-ukolle (Jope.) kypärä päähän ulkoillessa. Isompi poikanen (Veetos.) vetää suksilla pellolla, Ja Ronttu luistelee pitkin pihatietä.
ilonsa kullakin :)

Moido!4 kommenttia:

 1. Voi ei!! Tuo lattia!!! Mä oon vinkunut isäntää jo ikuisuuden , että maalattas meillä keittiön lattia ruudulliseksi...mutta hän vaan miettii :/ Mä joku päivä teen sen salaa kun se on duunissa :D Täälläkin on tosi liukasta ja ällöttävää. Onneksi luvattiin jo kylmenevää ja sitä luntakin :) Älkäähän kaatuilko sillä pihalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meilläkin oli tää homma jonkun aikaa ajatuksen tasolla.. Mutta sitten joku ilta rupesin vaan itekseni sutimaan :D Ja siitä tulee kyllä nätti.. Kun se vaan valmistuu..hehee! :)Että eikun vaan duunaileen! Saa olla tarkkana teippien kanssa miten laittelee..ainakin tällanen lahopää, ettei tuis virheitä :D

   Poista
 2. Ihania ruutuja! Ehkäpä meillekin voisi tulla ruutuja :-).

  VastaaPoista