lauantai 11. helmikuuta 2017

Eloa Helmikuun ja Fariinimarengit

Eloa Helmikuun...
Laitan tänne nyt talteen aivan ihanan Fariinimarenki reseptin!
Kuvia ei nyt omista marengeista otettu kun kaikki pursotinpäät oli hukan teillä ja tehtiin lusikalla vaan epämääräisiä kökkösiä, mutta niiiin hyviä!
En ole kauheasti tavallisen marengin ystävä, mutta näissä fariinisokeri tekee mausta ehkä hieman toffeemaisen..Nooo kannattaa kokeilla!

2 kananmunan valkuaista
2 dl. (125g.) Dansukker fariinisokeria
2 tl. Vaniljasokeria
1 tl. perunajauhoja
1/2 tl. leivinjauhetta

Vatkaa huoneenlämpöisiä valkuaisia hetki ilman sokereita, lisää sokerit vähitellen ja jatka vatkaamista. Lisää perunajauhot ja leivinjauhe vatkauksen loppuvaiheessa.
Pursota!
Kypsennä uunissa 100-110 asteessa n. 60min.

Tein ohjeen tuplana, ja marengit häipyi hyvin äkkiä parempiin suihin, eikä muuten kerenneet kuivumaan seuraavaan päivään niinkun alkuperäisessä ohjeessa sanotaan! 😋😆



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti