sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Onneksi olet täällä taas Maaliskuu!

Sitä ollaan vihdoin selvitty taas talvesta. 
Se on kevät nyt. Maaliskuu on kevät kuukausi piste.

On muuten pitänyt ja on muuten pitänyt. Kuvattukin on, ja yöllä mielessä kirjoitettukin, mutta tietokonetta en ole saanut auki.
On pitänyt kirjoittaa pyykkihuollosta ja ihanista pesupähkinöistä.
Olen niin tykästynyt niihin. 💚

On pitänyt kirjoittaa pitaleipä, -hotdog illastamme 😋On pitänyt esitellä näitä suloja 😂 ja kirjoittaa raskauden tuomista sivuvaivoista, iskiaksesta, tukivyön käytöstä, ja kaikesta hormoni ryöpytystä..


On pitänyt esitellä kukkivat pelargoniani..Siis mitä ihmettä?!?!
Ikinä ennen en ole saanut pelakuitani tähän aikaan vuodesta kukkimaan. Toisissa paljon nuppuja. Miten käy nyt sitten mullanvaihdon uskaltaako sitä tehdä ollenkaan??
On pitänyt esitellä uudet ihanat pussilakanat. Sinistä sinistä sinistä.


Pinnasänkykin jo kasattiin, hei hyvä me 😂 Pinnasänkyhän on lojunut pikku eteisessä vaikka kuinka kauan ja on ollut menossa vintille, nooooooo....eipä kerennä.On muuten pitänyt kirjoittaa ihon hoidosta.. Vanhasta naamasta, reikäisestä naamasta.. näpyistä.. kurtuista.. On yritetty nyt kuoria, hoitaa, jynssätä, ja puunata, ja kookosöljyllä sivellä. Onkohan se 30 kriisiä?? Vanha kuiva naama talven jäljiltä 😂 Tule kesä, ja tuo päivetys, ja pisamat tullessas, kiitos!


Kukka touhu lähtenyt ihan käsistä, taas lähti kaupunkikierros kauppareissu kananrehu haku reissulla- mukaan ylläri ylläri kukkia. No vaan 2e. Hankkijalla!
Pientä vihreääkin on saatu aikaan.. Versoja; Hernettä, auringonkukkaa, ja maissia.
Ja mun tomaatit vielä laittamatta tältä keväältä! Jospa ensi viikolla ryhdistäytyisi.

Meidän maaliskuuhun on myös kuulunut jatkuvaa sairastelua..
Vuorotellen on joltain lentänyt yrj...en edes sano ääneen (koputan puuta.) ARGH! Tai sitten toisesta päästä. Sairastelua on kestänyt viikko tolkulla. On ihan tullut pyykinpesu, ja kloridipullo tutuksi, kun on hinkattu ovenkahvoja.
Nyt saisi jo riittää! Kaiken kukkuraksi itse olen vielä välttynyt taudilta, ja M.
(No koputan puuta.)

Seuraavaksi ajattelin, että voisin kirjoitella tänne vähän köökistä. On tullut maalattua, tumma seinä vilahteleekin jossain kuvissa. On tullut hiottua pirtinpöytää, eilen vahailtua. Pöytä imaisi vahaa nyt vaan niin helkkaristi, että leikki jäi kesken, ja pöytää suojaa nyt lakana. Avot! Ei muuten kukaan juo mustaherukka mehua nyt pöydän ääressä, ennenkö homma on valmis.
Ja niin se aiemmin puhumani vessan pikku muutos myös käsillä.
Muutenkin melkein joka huone ja komero on saanut kokea täystyhjäystä. On lähtenyt kierrätykseen, myyntiin, roskiin. En tiedä liittyykö se tähän kevääseen ja vai tähän raskauden aikaiseen pesänrakennus vimmaan.

Muutaman viikon päästä pitäisi juhlistaa 10v. synttäreitä! Eli kakkutouhuja, juhlaa, pientä pintaremonttia, tuunausta, kylvöhommia. Sellaista tähän Maaliskuuhun. Palataan siis taas astialle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti