tiistai 14. marraskuuta 2017

Tätä et tiennyt minusta -haaste

Tämä haaste on lojunut keskeneräisenä luonnoksissa vuodesta 2016..hmmp.. Olisikohan aika julkaista se siis!
Ottakaa koppi ken tahtoo, näitä on aina mukava lukea! :)

Tätä et tiennyt minusta!
Kerro 10 erikoista, kummallista, outoa, tapaa, -en ole koskaan.. tms. itsestäsi!

1. En ole koskaan... syönyt sushia! Kovasti kyllä haluaisin päästä maistamaan!

2. En ole koskaan... ratsastanut hevosella. Vaikka isälläni on hevosia, ja on ollut kovakin raviurheilija jne. En ole kuitenkaan koskaan ikinä never ever ratsastanut. Sekin asia pitäisi varmaan korjata. Jollain tapaa hevoset jopa ehkä hivenen pelottavat, vaikken omaa mitään huonoja kokemuksia.3. Kaivelen laukkua.. juu todella erikoinen tapa! Tarkoitan tällä siis sitä, että jos ollaan esim. lähdössä johonkin ja otan oman kapsakin mukaan autoon, niin siinä samalla autossa istuessani saatan 100 kertaa tarkistaa, että asiat mitä siellä normaalisti on, ovat siellä. Kummallista!
Siksi olenkin päätynyt siihen, etten omista tällä hetkellä ollenkaan mitään käsiveskaa :D

4. Minulla ei ole ajokorttia. Jooo.. ei ole tullut käytyä autokoulua! En tiedä oikein edes että miksi, mutta ei ole vieläkään minkään sortin kiinnostusta sitä ajaa. Tietysti varmasti tarpeellinen tai hyödyllinen kapistus..mutta luulen etten tule sitä ajamaankaan. Mutta never say never.5. Ollaan varmaan viralliselta nimikkeeltä..hmm.. mikä lie.. uusioperhe?
No en tiedä :D 2 vanhempaa lastani on aiemmasta suhteesta, ja sitten M;n kanssa yhteinen. (Päivitys 2.) Ei vaan koskaan oikeastaan edes puhuta asiasta, tai ajatella edes sitä. Tällanen on meiän perhe. Ollaan me - ja lapset. Sakki jolla on ainakin 3 eri sukunimeä. Heikunkeikun!

6. Olen kova haistelemaan :D Ärsyttävä tapa! Ärsyynnyn itse itseeni, kun aina jokin haisee nenään. Tiiettekö, että jos kotona rupeaa jokin käryämään, niin se olen minä joka haistan sen ensimmäisenä. Tästä syystä omaan myös paljon hajumuistoja, kuten satsumat tuoksuu mummulle ja keltainen tee tuoksuu myös mummulle. Tai tervan tuoksu tuo mieleen ratakiskot ja Haapamäen. Tai meri, miten se tuoksuukaan taivaalliselta!
Peruslause -Mikä täällä haisee???? (Jonkin sortin erityisherkkyyttä.)

7. Olen aivan totaali surkea matematiikassa. Joudun oikeasti laskemalla laskemaan kaiken. Eikä tahdo vielä silloinkaan mennä kaaliin :D Vati menee helposti jumiin, jo tuon 4lk. jakolaskuihin. Tää ei vaan osaa!
8. Lämpenen hitaasti.  Tiiettekös.. lämpenen hitaasti yleensä uusille tuttavuuksille, ja ihmisille. Menee oikeasti aikaa, että niinkö aivan totaali oikeasti voin olla täysin oma itseni uuden ihmisen seurassa..rennosti..mutkattomasti.. Muutenkin taidan olla aika epäsosiaalista sorttia :) Kuulun enemmän kategoriaan joka omaa pienen mutta tärkeän ystäväpiirin.

9. Herätyskello! Illalla nukkumaan mennessä tarkistan ainakin miljoona kertaa, että laitoinhan nyt sen kellon soimaan......... Weird!

10. Aistin aivan liiaksi toisten ihmisten fiilikset. Imen kaiken itseeni. Jos toista ihmistä ahdistaa -rupeaa itseä myös ahdistaa. Tai aistin yleensä myös toisten ihmisten tuntemukset toisiaan kohtaan, että jos joillain oikeen klikkaa, tunnen sen sähkön ilmassa! :D Mikä lie noita....

Hmm.. Siinähän niitä! Olisin helposti voinut keksiä vielä toiset kymmenen lisää.... 😁

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti